Amber Ale 70L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 4,4
  • OG: 1,044
  • IBU: 25
  • Pärm: S-04
  • Humalad: Chinook, Challenger
    Meskimise vee kogus: 32L

Linnased:
Crisp Best Ale: 10,6kg
Château Crystal 150: 0,4 kg
Crisp Amber: 0,4 kg
Crisp Cara Aroma: 0,4 kg
Château Roasted Barley: 0,06 kg

 

Meskimine:
1. Meskimine @67°C 60 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
24g Chinook humalaid lisatakse keedu alguses
24g Challenger humalaid lisatakse 30 min möödudes
31g Challenger humalaid lisatakse keedu lõpus
31g Chinook humalaid lisatakse keedu lõpus

 

2.04
6 × Crisp Best Ale malt 100g
0.21
4 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.61
4 × Crisp Amber Malt 100g
0.35
4 × Château Cara Aroma 100g
0.21
2 × Château Roasted Barley: 0,03 kg
0.11
1.60
40.80