Baltic Porter 20L
Valmistamine:
- Alkoholi % 7.8
- OG: 1.071
FG: 1.012 - IBU: 39
- Pärm: Fermentis SafAle US-05
- Humalad: Columbus, Amarillo
Lisandid: Candy Suhkur pruun
Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 4,5 kg
Château Cara Ruby: 0,5 kg
Château Crystal 150: 0,6 kg
Château Choclat: 0,3 kg
Château Roasted Barley: 0,21 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @66°C 90 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min
Loputus 78°C
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
Lisada 300g tumedat Candy suhkrut
15g Columbus humalaid lisatakse keedu alguses
15g Columbus humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu
15g Amarillo humalaid lisatakse 5 min enne keedu lõppu
Kääritamine
18-24°C juures
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.