Baltic Porter 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 7.8
  • OG: 1.071
    FG: 1.012
  • IBU: 39
  • Pärm: Fermentis SafAle US-05
  • Humalad: Columbus, Amarillo
    Lisandid: Candy Suhkur pruun

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 4,5 kg
Château Cara Ruby: 0,5 kg
Château Crystal 150: 0,6 kg
Château Choclat: 0,3 kg
Château Roasted Barley: 0,2 kg

 

Meskimine:
1. Sissemeskimine @66°C 90 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min

Loputus 78°C

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
Lisada 300g tumedat Candy suhkrut
15g Columbus humalaid lisatakse keedu alguses
15g Columbus humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu
15g Amarillo humalaid lisatakse 5 min enne keedu lõppu

Kääritamine
18-24°C juures

1 × Crisp Finest Maris Otter: 0,5kg
0.90
1 × Château Cara Ruby: 0,5 kg
1.25
3 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.50
3 × Château Choclat: 0,1 kg
0.30
1 × Château Roasted Barley: 0,2 kg
0.50
1.60
30.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.