Baltic Porter 45L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 7.8
  • OG: 1.071
    FG: 1.012
  • IBU: 39
  • Pärm: Fermentis SafAle S-04
  • Humalad: Columbus, Amarillo
    Lisandid: Candy Suhkur pruun

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 10 kg
Château Cara Ruby: 1 kg
Château Crystal 150: 1,2 kg
Château Choclat: 0,8 kg
Château Roasted Barley: 0,8 kg

 

Meskimine:
1. Sissemeskimine @66°C 90 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min

Loputus 78°C

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
Lisada 600g tumedat Candy suhkrut
35g Columbus humalaid lisatakse keedu alguses
35g Columbus humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu
46g Amarillo humalaid lisatakse 5 min enne keedu lõppu

Kääritamine
18-24°C juures

1 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.50
8 × Château Choclat: 0,1 kg
0.30
4 × Château Roasted Barley: 0,2 kg
0.50
1.60
52.80

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.