Baltic Porter 45L
Valmistamine:
- Alkoholi % 7.8
- OG: 1.071
FG: 1.012 - IBU: 39
- Pärm: Fermentis SafAle S-04
- Humalad: Columbus, Amarillo
Lisandid: Candy Suhkur pruun
Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 10 kg
Château Cara Ruby: 1 kg
Château Crystal 150: 1,2 kg
Château Choclat: 0,8 kg
Château Roasted Barley: 0,8 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @66°C 90 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min
Loputus 78°C
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
Lisada 600g tumedat Candy suhkrut
35g Columbus humalaid lisatakse keedu alguses
35g Columbus humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu
46g Amarillo humalaid lisatakse 5 min enne keedu lõppu
Kääritamine
18-24°C juures
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.