Barley Wine 20L
Valmistamine:
- Alkoholi % 10
- OG: 1,090
FG: 1,012 - IBU: 25
- Pärm: Fermentis SafAle S-33
- Humalad: Willamette, Magnum
- Meskimise vee kogus: 23L
Linnased:
Crisp No.19 Maris Otter (floor malted): 8,7 kg
Château Cara Gold: 0,5 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 60 min
2. Kuumutus 76°C 10 min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
13g Willamette humalaid lisatakse keedu alguses
12g Magnum humalaid lisatakse 30 min enne keedu lõppu
20g Magnum humalaid lisatakse keedu lõpus
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.