Barley Wine 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 10
  • OG: 1,090
    FG: 1,012
  • IBU: 25
  • Pärm: Fermentis SafAle S-33
  • Humalad: Willamette, Magnum
  • Meskimise vee kogus: 23L

Linnased:
Crisp No.19 Maris Otter (floor malted): 8,7 kg
Château Cara Gold: 0,5 kg


Meskimine:

1. Sissemeskimine @65°C 60 min
2. Kuumutus 76°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
13g Willamette humalaid lisatakse keedu alguses
12g Magnum humalaid lisatakse 30 min enne keedu lõppu

20g Magnum humalaid lisatakse keedu lõpus

1 × Crisp No.19 Maris Otter (floor malted): 8,7 kg
17.73
1 × Château Cara Gold: 0,5 kg
1.53
1.60
29.10

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.