Barley Wine 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 10
  • OG: 1,090
    FG: 1,012
  • IBU: 25
  • Pärm: Fermentis SafAle S-33
  • Humalad: Willamette, Magnum
  • Meskimise vee kogus: 23L

Linnased:
Crisp No.19 Maris Otter (floor malted): 8,7 kg
Château Cara Gold: 0,5 kg


Meskimine:

1. Sissemeskimine @65°C 60 min
2. Kuumutus 76°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
13g Willamette humalaid lisatakse keedu alguses
12g Magnum humalaid lisatakse 30 min enne keedu lõppu

20g Magnum humalaid lisatakse keedu lõpus

28.50

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.