Belgia Stout 45L
Valmistamine:
- Alkoholi % 6.5
- OG: 1,061
- IBU: 35-40
- Pärm: Safbrew S-33
- Humalad: Saaz
Linnased:
Château Pils: 8,5 kg
Château Cara Gold: 0,5 kg
Château Choclat: 1,0 kg
Château Black: 0,2 kg
Château Special B: 0,6 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @62°C 70 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min
Loputus 78°C
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 70 min
150g Saaz humalaid lisatakse keedu alguses
45g Saaz humalaid lisatakse 10 min enne keedu lõppu
Kääritamine
24-25°C juures
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.