Belgia Stout 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 6.5
  • OG: 1,061
  • IBU: 35-40
  • Pärm: Safbrew S-33
  • Humalad: Saaz

Linnased:
Château Pils: 3,5 kg
Château Cara Gold: 0,5 kg
Château Choclat: 0,5 kg
Château Black: 0,1 kg

Château Special B: 0,2 kg

 

Meskimine:
1. Sissemeskimine @62°C 70 min
2. Kuumutus 72°C 10 min
3. Kuumutus 78°C 2 min

Loputus 78°C

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 70 min
60g Saaz humalaid lisatakse keedu alguses
20g Saaz humalaid lisatakse 10 min enne keedu lõppu

Kääritamine
24-25°C juures

15.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.