Vinoferm KY veinipärm 7g

Saccharomyces Cerevisiae var. Bayanus
Sobib eriti hästi suure alkoholisisaldusega veinide valmistamiseks. Ideaalne kasutamiseks seiskunud kääritamisel, sekundaarsel kääritamisel ja suure virdemassiga ilma jääksuhkruta veinide jaoks.

Spetsiaalne “tapjafaktoriga” pärm veinide kääritamiseks. See fruktofiilne pärm tugevdab looduslikke puuviljaaroome! Ideaalne kasutamiseks seiskunud kääritamisel, sekundaarsel kääritamisel ja suure virdemassiga ilma jääksuhkruta veinide jaoks.

Vinoferm KY tagab puhtama ja täielikuma käärimise vähese vahutamisega ja suure alkoholisaagiga. Sisaldab “tapjategurit”, mis pärsib metsikute pärmide toimimist.

Kääritamise temperatuur: 15°C – 25°C
Doseerimine: 15 – 25 g/hl
Alkoholitaluvus: 18% ABV

4.60

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.