Bock 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 6,7
  • OG: 1,068
    FG: 1,017
  • IBU: 23,8
  • Pärm: SafLager W34/70
  • Humalad: Hallertau Mittlefrüh

Linnased:
Château Munich: 5 kg
Château Pilsner: 0,5 kg
Château Cara Gold : 0,5 kg

Château Melanoid : 0,2 kg
Château Black: 0,1 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @55°C 15 min
2. Meskimine @63°C 45 min

3. Meskimine @72°C 15 min
2. Kuumutus 77°C 5 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90 min
50g Hallertau Mittlefrüh humalaid lisatakse 60 min enne keedu lõppu

20.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.