Vinoferm Desacid 100g
Kõige sagedamini kasutatav hapetustamisaine! Sisaldab ülipuhast kaltsiumkarbonaati.
Annus: 6,5 g / 10 l vähendab happesust 1 g / l
SADESTAB KA RABARBERI OBLIKHAPPE:
Annus: 2 g / 1 l rabarberimahla kohta
Millal ja kuidas tuleks hapetustamisainet kasutada?
Hapetustamine tuleks viia läbi võimalikult varakult. Kõige sagedamini kasutatakse hapetustajana kaltsiumkarbonaati. Suur osa vahust tekib mõnikord just nimelt hapetustamise ajal. Seetõttu tuleks kasutada piisavalt mahukat vaati või reservuaari. Lisage mahlale küllaldases koguses hapetustamisainet, segage paar minutit ja jätke mahl mõneks ajaks rahule. Segage uuesti ja jätke mahl taas rahulikult seisma. Korrake seda veel mõned korrad seni, kuni CO2 enam ei moodustu (ei kosta gaasikihinat). Nüüd jätke kõik 12-24 tunniks settima. Seejärel eraldage sifooni abil mahl/vein ja jätke valge settekiht mahuti põhja.
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.