English ESB 30L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 5,5
  • OG: 1,055
  • IBU: 31
  • Pärm: S-04
  • Humalad: Challenger, Fuggles, EKG
    Meskimise vee kogus: 17,4L

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 6kg
Crystal 150: 0,6 kg
Crisp Amber: 0,3 kg
Crisp Roasted Barley: 0,06kg

 

Meskimine:
1. Meskimine @66°C 60 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
26g Challenger humalaid lisatakse keedu alguses
17g Fuggles humalaid lisatakse 30 min möödudes
28g East Kent Goldings  humalaid lisatakse keedu lõpus

 

3 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.61
3 × Crisp Amber Malt 100g
0.35
2 × Château Roasted Barley: 0,03 kg
0.11
1.60
28.60