English ESB 70L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 5,5
  • OG: 1,055
  • IBU: 31
  • Pärm: S-04
  • Humalad: Challenger, Fuggles, EKG
    Meskimise vee kogus: 43,5L

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 14kg
Crystal 150: 1,4 kg
Crisp Amber: 0,6 kg
Crisp Roasted Barley: 0,12kg

 

Meskimine:
1. Meskimine @66°C 60 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
60g Challenger humalaid lisatakse keedu alguses
40g Fuggles humalaid lisatakse 30 min möödudes
65g East Kent Goldings  humalaid lisatakse keedu lõpus

 

7 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.61
6 × Crisp Amber Malt 100g
0.35
4 × Château Roasted Barley: 0,03 kg
0.11
1.60
52.00