English ESB 70L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 5,5
  • OG: 1,055
  • IBU: 31
  • Pärm: K-97
  • Humalad: Challenger, Fuggles, EKG
    Vee koguskokku: 89L

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 14kg
Crystal 150: 1,4 kg

Crisp Amber: 0,6 kg
Crisp Roasted Barley: 0,2kg

 

Meskimine:
1. Meskimine @66°C 60 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
100g Challenger humalaid lisatakse keedu alguses

80g Fuggles humalaid lisatakse 30 min möödudes
60g East Kent Goldings  humalaid lisatakse keedu lõpus whirpooli (15min)

 

7 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.50
1 × Château Roasted Barley: 0,2 kg
0.50
1.60
49.00