Fermentis SafBrew™ BR-8, 100g
SafBrew™ BR-8 on esimene Brettanomyces bruxellensis pärm, mis on õlletootjatele saadaval kuiva mikrograanuli kujul.
See pakub kõiki “metsiku” brett pärmi maitseomadusi, kuid suurema kontrolli ja töökindlusega, välistades pärast villimist liigse karboniseerumise ja vahutamise ohu.
Spetsiaalselt sekundaarseks kääritamiseks pudelites või vaatides loodud SafBrew™ BR-8 toodab fenoolseid ühendeid, luues omapärase viimistluse, mis aja jooksul õlle laagerdumisel areneb, koos brettile omaste nootidega (laut, hobune, nahk jne), mida tasakaalustavad värsked puuviljased noodid.
Kasutusjuhend:
Optimaalne kääritustemperatuur 15°C – 25°C (59°F – 77°F).
Rehüdreerimine:
SafBrew™ BR-8 ei tohiks rehüdreerida otse õlles.
Piserdage pärm vähemalt 10 korda suuremas massis steriilses vees, mille temperatuur on 25 °C kuni 29 °C (77 °F kuni 84,2 °F). Jäta 15 kuni 30 minutiks seisma. Segada õrnalt.
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.