Irish Red Ale 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 4,6
  • OG: 1,048
    FG: 1,013
  • IBU: 20,5
  • Pärm: Danstar Windsor
  • Humalad: Fuggles, East Kent Goldings

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 3 kg
Château Vienna: 1 kg
Château Crystal 150: 0,2 kg
Château Roasted Barley: 0,2 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @67°C 60 min
2. Kuumutus 76°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
28g Fuggles humalaid lisatakse keedu alguses
14g East Kent Goldings humalaid lisatakse 10 min enne keedu lõppu

1.50
1 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.50
1 × Château Roasted Barley: 0,2 kg
0.50
1.60
19.75

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.