Mexican Cerveza 20L
Alkoholi % 5.6
- OG: 1,053
- IBU: 19,7
- Pärm: Fermentis Saflager S-23
- Humalad: Traditional Hallertau, Tettnanger
Linnased:
Château Pale Ale 3 kg
Château Cara Clear 0,2 kg
Maisihelbed 1,4 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @50°C 30min
2. Kuumutus 64 °C 90min
3. Kuumutus 76°C 10min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90min
20g Tettnangerit ja 20 g Hallertau Traditional humalaid lisatakse 30 min möödudes
20g Tettnangerit lisatakse 10 minutit enne lõppu
Kääritamine:
12-15°C juures
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.