Mexican Cerveza 20L

Alkoholi % 5.6

  • OG: 1,053
  • IBU: 19,7
  • Pärm: Fermentis Saflager S-23
  • Humalad: Traditional Hallertau, Tettnanger

Linnased:
Château Pale Ale 3 kg
Château Cara Clear 0,2 kg
Maisihelbed 1,4 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @50°C 30min
2. Kuumutus 64 °C 90min
3. Kuumutus 76°C 10min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90min
20g Tettnangerit ja 20 g Hallertau Traditional humalaid lisatakse 30 min möödudes
20g Tettnangerit lisatakse 10 minutit enne lõppu
Kääritamine:
12-15°C juures

25.50

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.