Mexican Cerveza 45L

Alkoholi % 5.6

  • OG: 1,053
  • IBU: 19,7
  • Pärm: Fermentis Saflager S-23
  • Humalad: Traditional Hallertau, Tettnanger

Linnased:
Château Pale Ale 6,8 kg
Château Cara Clear 0,6 kg
Maisihelbed 3 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @50°C 30min
2. Kuumutus 64 °C 90min
3. Kuumutus 76°C 10min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90min
40g Tettnangerit ja 40 g Hallertau Traditional humalaid lisatakse 30 min möödudes
40g Tettnangerit lisatakse 10 minutit enne lõppu
Kääritamine:
12-15°C juures

40.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.