Mangrove Jack’s veinipärm AW4

Saccharomyces Cerevisiae – sobilik aromaatsetele, valgetele veinidele.

AW4 on tuntud võimsalt lõhnavate, täis vürtsikate ja aromaatsete veinide arendamise poolest ning on ideaalseks vastseks Gewurztraminerile. Seda soovitatakse Sauvignon ja Semillonile, kus önoloog vajab pärmist saadavate positiivsete aromaatsete estrite kaasabi.

AW4 käärib hästi temperatuuri vahemikus 14 kuni 30°C (57-86°F), madal vahu teke ja keskmine kuni kõrge glütserool. See käärib kuni 14,5% ABV etanooli, kui temperatuuri hoitakse vahemikus 20-25 °C (68 -77°F) ja pH on üle 3,0.

2.05

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.