Mangrove Jack’s veinipärm BV7

PARIM ENNE MÖÖDAS! 06/2021

Saccharomyces Cerevisiae – ideaalne täidlastele ja tugeva maitsega kuivadele ja magusatele valgetele veinidele.
BV7 nii säilitab kui ka suurendab maitse keerukust, head veini struktuuri ja tasakaalu, aga peamiselt TÄIELIKKU AROMAATSET MAITSET.
BV7 toodab suurel hulgal madalal tasemel olevaid kasulikke analooge nagu kõrgemad alkoholid ja estrid ja kõrge glütserool, mis soodustab veini täidlust ja struktuuri ning aitab oluliselt kaasa suus tekkivale veini tekstuurile ja maitse intensiivsusele.
Vältige käärimist üle 13% etanooli, BV7 ei talu eriti etanooli. Vastuvõetav temperatuur on 15 kuni 30°C (59 -86°F) kraadi vahemikus, aga käärimine on maksimaalse maitse arengu jaoks alla 22°C (72°F).

1.50

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.