Mangrove Jack’s veinipärm CL23
Saccharomyces Bayanus – ideaalne karge, värske, kuiva, valge/punaka ja kõikide vahuveinide ja siidrite jaoks. Samuti ka parim tüvi kõrge alkoholi taluvuse jaoks.
CL23 toodab käärimise ajal väga madalal tasemel puskariõli ja teisi analoogseid koostisosi nii, et see ei soodusta väga veini maitset või aroomi ja seda võib seetõttu pidada eriliselt neutraalseks/puhtaks käärijaks. Samas aitab CL23 suuresti kaasa veini struktuurile ja käärib suhkrud täielikult välja, mis võimaldab teha kõige kuivemaid veine.
CL23 on tuntud oma robustsuse poolest, suutes käärida kuni 18% ABV etanooli, taludes kõrget vaba SO2 ja kõrgel tasemel teisi stressi faktoreid nagu orgaanilised happed, vale temperatuur ja pH, mis teeb CL23 tüve valiku kõrgeteks alkohoolseteks veinideks, või kus on kasutusel ebatäpsed retseptid ja käärimise töökindlus on põhi faktoriks, või kus madala temperatuuriga käärimisel on vajalik temperatuur nii madal kui 8°C (46°F). Tüvi on ‘käärimise sõbralik’ selles suhtes, et see ei tooda vahtu, hakkab kiiresti käärima nii, et see väldib võimalikku bakteriaalset saastatust ja seda saab kasutada, et alustada kinni jäänud käärimist uuesti.
Teatud olukordades saab CL23 kasutada punase veini valmistamiseks, eriti siis kui veini struktuur ja kuivsus on peamised faktorid, aga hoiatuseks on see, et CL23 eemaldab värvi ja puuvilja maitse nii, et retsepte tuleks vastavalt kohandada.
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.