Mangrove Jack’s veinipärm CY17

Saccharomyces Cerevisiae – ideaalne magusateks dessertveinideks.
CY17 toodab käärimise ajal kõrgel tasemel ihaldusväärseid analooge, mis sisaldab aromaatseid tioole, andes veinile rikkalikke, mahlakaid aromaatseid ühendeid, täidlasust ja ‘troopilisi’ maitseomadusi. CY17 on tuntud ka oma kõrge glütserooli toodangu poolest, mis suurendab magusust.
See on käärib aeglaselt võrreldes kõikide teiste tüvedega Vintner’s Harvest valikus, mis võtab tavaliselt aega 21 päeva lauaveinide kääritamiseks ja 35 päeva dessertveinide kääritamiseks. CY17 eelistab ühtlast temperatuuri vahemikus 22 – 26°C (72 -78°F). Temperatuuri langedes alla 15°C (59°F) peatub käärimine kahe kolmandiku võrra, mistõttu on CY17 sobilik tootmaks naturaalselt magusaid veine (kasutada kaaliumsorbaati ja metallbisulfiiti, et ära hoida järelkäärimist.
Vältige vabade SO2 tasemete üle 50 ppm ja tagage, et pH on üle 3,2. CY17 on õrn tüvi, mida tuleb austusega kohelda. Pöörake erilist tähelepanu steriilsetele veinivalmistamise tingimustele ja käärimise soojale algusele, muidu võib suureneda bakteriaalse saastatuse risk. CY17 käärib nende tingimuste puhul kuni 15% ABV etanooli.

2.05

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.