Mangrove Jack’s veinipärm MA33

Saccharomyces Cerevisiae – hapet vähendav tüvi, mis on suurepärane mahlakate valgete ja punakate marjaveinide jaoks eriti, kus soovitakse jääksuhkruid.
MA33 on võime teha ainevahetust 30 ja 35% õunhappe vahel, mis teeb tüve ideaalseks valikuks marjadele, mis on naturaalselt kõrge happe tasemega. Õunhappe vähenedes maheneb vein ja annab tasakaaluka maitse.
MA33 on tuntud ka oma mahlaste estrite ja puskariõli tootmise poolest, mis annab veinile värske ja mahlaka omaduse. Seal on suurenenud võimalus piimahappe bakteri malolaktiliseks käärimiseks, millele järgneb käärimine.
See käärib hästi 18 ja 27°C (64 -80°F) kraadi vahemikus, koos kiire käärimise algusega ja võib vajada õhutamist peale 10-12 päevast käärimist. See käärib kuni 14% ABV etanooli juhul kui pH on üle 3,2.

2.05

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.