Mangrove Jack’s veinipärm R56

Saccharomyces Cerevisiae – sobib ideaalselt rikkalikeks, täidlasteks punasteks veinideks erakordse maitse keerukusega.
See on tuntud oma erakordse sügavuse ja maitse keerukuse poolest, R56 ilmutab käärimise ajal keerukaid aromaatseid ühendeid, mis annavad vanamaailma omaduse, mida on oodata ainult naturaalse floora tüve käärimisest.
Ebatavaliselt keeruka aromaatse tüvega, R56 austab puuvilja sordiomadusi ja annab hea struktuuri ja tasakaalu. R56 on ka kõrget glütserooli tootev tüvi.
R56-e optimaalne käärimistemperatuur on 22 kuni 30°C (72 -86°F) kraadi vahel ja see kääritab kuni 13,5% ABV etanooli.

Hetkel otsas

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.