New England IPA (NEIPA) 20l
Valmistamine:
- Alkoholi % 6.5
- OG: 1,068
FG: 1,018 - IBU: 49
- Pärm: Fermentis SafAle K-97
- Humalad: Mosaic ja Amarillo, dry hop Simcoega
Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 3,5kg
Château Munich: 1 kg
Château Cara Ruby: 0,5 kg
Château Cara Clair: 0,2 kg
Château Wheat Blanc: 0,5 kg
Oat flakes (kaerahelbed): 0,5kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 90 min
2. Kuumutus 78°C 10 min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
30g Amarillo ja Mosaic humalaid lisatakse 30 min möödudes
50g Amarillo ja Mosaic humalaid lisatakse Whirpooli, (15 min)
Kääritamine
18-22C juures
5 päeva möödudes Dry hop 100g Simcoe humalatega ning alles jäänud Amarillo ja Mosaic humalatega.
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.