New England IPA (NEIPA) 20l

Valmistamine:

  • Alkoholi % 6.5
  • OG: 1,068
    FG: 1,018
  • IBU: 49
  • Pärm: Fermentis SafAle K-97
  • Humalad: Mosaic ja Amarillo, dry hop Sabroga

Linnased:
Crisp Extra Pale Maris Otter® Malt: 3,5kg
Château Munich: 1 kg
Château Cara Ruby: 0,5 kg

Château Cara Clair: 0,2 kg
Crisp Torrefied Wheat: 0,5 kg
Oat flakes (kaerahelbed): 0,5 kg

 

Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 90 min
2. Kuumutus 78°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
30g Amarillo ja Mosaic  humalaid lisatakse 30 min möödudes
50g Amarillo ja Mosaic humalaid lisatakse Whirpooli, (15 min)

Kääritamine

18-22C juures
5 päeva möödudes Dry hop 50g Sabro humalatega ning alles jäänud Amarillo ja Mosaic humalatega.

1 × Crisp Extra Pale Maris Otter® Malt 0,5kg
1.12
1 × Château Cara Ruby: 0,5 kg
1.53
2 × Château Cara Clear 0,1 kg
0.26
5 × Crisp Torrefied Wheat (nisu) 100g
0.16
1 × Crisp Malt Kaerahelbed 0,5kg
0.90
1.60
35.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.