New England IPA (NEIPA) 45L
Valmistamine:
- Alkoholi % 6.5
- OG: 1,068
FG: 1,018 - IBU: 49
- Pärm: Fermentis SafAle K-97
- Humalad: Mosaic ja Amarillo, dry hop Sabroga
Linnased:
Crisp Extra Pale Maris Otter® Malt: 8kg
Château Munich: 2 kg
Château Cara Ruby: 1,5 kg
Château Cara Clair: 0,5 kg
Château Torrefied Wheat: 1 kg
Oat flakes (kaerahelbed): 1kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 90 min
2. Kuumutus 78°C 10 min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
68g Amarillo ja Mosaic humalaid lisatakse 30 min möödudes
112g Amarillo ja Mosaic humalaid lisatakse Whirpooli, (15 min)
Kääritamine
18-22C juures
5 päeva möödudes Dry hop 100g Sabro humalatega ning alles jäänud Amarillo ja Mosaic humalatega.
3 × Château Cara Ruby: 0,5 kg
1.53€
5 × Château Cara Clear 0,1 kg
0.26€
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.