Mangrove Jack’s – (M02) Siidripärm

Aktiivne kuivpärm, mille käärimisprotsessi käigus tekib kõrge arv estreid. Sobilik kõikideks siidri tüüpideks.

PÄRMI SORDI KIRJELDUS

Mangrove Jack’s Cider pärmiga tekib palju estreid ja pakub tänu sellele meeldiva maitse detailsuse ning avaldab puuvilja täieliku potensiaali. Selle sordiga kääritatud siidrid on erakordselt karged, maitse rohked ja värskendavad. See robustne sort assimileerub hästi fruktoosiga ja on võimeline käärima väljakutsuvates situatsioonides, erinevate temperatuuridega (12-28°C). Mangrove Jack’sCider pärm on väga hea helvestumise kiirusega sort, mis on sobilik kõikideks erinevateks siidriteks.

TEHNILISED OMADUSED

Sordi liigitus: Saccharomyces cerevisiae

Soovitatud temperatuuri vahemik: 12-28°C

Näidud: (5-kõrge;1-madala)

Sumbumine: 5

Helvestumise kiirus: 5

Tihedus: 5

Elus pärmi rakke: >5 x 109 (rakku grammi kohta)

Kaal kuivalt: 93-96%

Metsik pärm: 6 raku kohta

Baktereid kokku: 6 raku kohta

GMO staatus: GMO vaba

KÄÄRITUSE MÄRKUSED

Käärimine algab kiiresti, aktiivsust võib märgata 12-24 tunni jooksul. Käärimine toimub kiirelt. Käärimine võib toimuda isegi 12°C-i juures.

Soojema temperatuuriga tekib rohkem estreid, mis muudab maitse ja aroomi tugevamaks. Lämmastiku vajadus on madal ning taluvus SO2-e vastu kõrge.

TÄHELDATAVAD OMADUSED

AROOM

Täna estreid tekib kääritusprotsessis palju, võib tunda puuviljade aroome, eriti kui on kääritatud kõrgemal temperatuuril.

MAITSE

Selle sordiga kääritatud siidrid tulevad kuivad ning võrdlemisi täidlase kehaga, erakordse sügavusega ja puuvilja maitse on volüümikas.

KÕRGE ALKOHOLI SISALDUSEGA ÕLLED

See sort võimaldab kuni 12% alkoholi sisaldusega siidreid valmistada.

2.70

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.