Saison 20L
Valmistamine:
- Alkoholi % 6,3
- OG: 1,060
FG: 1,008 - IBU: 30
- Pärm: Fermentis BE-134
- Humalad: Saaz
Linnased:
Château Pilsen: 5 kg
Château Wheat Blanc: 0,6kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 90 min
2. Kuumutus 75°C 10 min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
30g Saaz humalaid lisatakse keedu alguses
20g Saaz humalaid lisatakse 30 min enne keedu lõppu
30g Saaz humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu

6 × Château Wheat Blanc: 0,1 kg
0.16€
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.