Saison 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 6,3
  • OG: 1,060
    FG: 1,008
  • IBU: 30
  • Pärm: Lallemand Belle Saison
  • Humalad: Saaz

Linnased:
Château Pilsen: 5 kg
Château Wheat Blanc: 0,6kg


Meskimine:

1. Sissemeskimine @65°C 90 min
2. Kuumutus 75°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
30g Saaz humalaid lisatakse keedu alguses
20g Saaz humalaid lisatakse 30 min enne keedu lõppu

30g Saaz humalaid lisatakse 15 min enne keedu lõppu

6 × Château Wheat Blanc: 0,1 kg
0.16
1.60
2.80 2.24
16.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.