Still Spirits Glükoamülaas, 12g

Glükoamülaas on ensüüm, mis lõhustab teraviljameskis tärklisest tulevaid dekstriine lihtsasti kääritatavateks suhkruteks. Glükoamülaasi kasutatakse kas pärast meskimist või lisatakse pärmiga samaaegseks suhkrustamiseks ja kääritamiseks.

Piisab kuni 7,5 kg veeldatud tärklise töötlemiseks kuni 25 L kääritamismahu jaoks.

Segamisjuhend:

1. Lisada ensüüm veeldatud tärklise vedeliku või teraviljameski sisse kui temperatuur 65°C või vähem.
2. Segage hästi, katke kinni (või hoitke temperatuuril 50-60°C) ja laske tund aega seista enne kui kääritamiseks maha jahutate.

Alternatiivselt võib ka lisada meskile/virdele ning kääritada temperatuuril 30-35°C (eeldusel, et pärm kannatab), et tagada samaaegne suhkrustamine ja kääritamine.

2.90

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.