Traditsiooniline nisuõlu 45L
Valmistamine:
- Alkoholi % 5.5
- OG: 1,048
- IBU: 25-30
- Pärm: Safbrew WB-06
- Humalad: Magnum, Styrian Golding
Lisandid: Mõru apelsini koor
Linnased:
Château Pils: 9 kg
Château Wheat Blanc: 2,2 kg
Meskimine:
1. Sissemeskimine @45°C 10 min
2. Meskimine 62°C juures 60 min
3. Meskimine 70°C 20 min
4. Meskimine 78°C 2 min
Loputus 78°C
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90 min
Virre väheneb keetmisel 8-10%.
36g Magnum humalaid lisatakse 15 min peale keedu algust
36g Styrian Goldings humalaid ja 9g mõru apelsini koort lisatakse 10 min enne keedu lõppu
Kääritamine
20°C – 22°C, peale käärimise lõppu lasta veel seista 24h.
Laagerdamine
Lasta laagerduda vähemalt 2 nädalat 7°C juures
2 × Château Wheat Blanc: 0,1 kg
0.16€
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.