Traditsiooniline nisuõlu 45L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 5.5
  • OG: 1,048
  • IBU: 25-30
  • Pärm: Safbrew WB-06
  • Humalad: Magnum, Styrian Golding
    Lisandid: Mõru apelsini koor

Linnased:
Château Pils: 9 kg
Château Wheat Blanc: 2,2 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @45°C 10 min
2. Meskimine 62°C juures 60 min

3. Meskimine 70°C 20 min
4. Meskimine 78°C 2 min

Loputus 78°C

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90 min

Virre väheneb keetmisel 8-10%.
36g Magnum humalaid lisatakse 15 min peale keedu algust
36g Styrian Goldings humalaid ja 9g mõru apelsini koort lisatakse 10 min enne keedu lõppu

Kääritamine
20°C – 22°C, peale käärimise lõppu lasta veel seista 24h.
Laagerdamine
Lasta laagerduda vähemalt 2 nädalat 7°C juures

36.00

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.