Victorian Steampunk Ale 70L
Valmistamine:
- Alkoholi % 5.5
- OG: 1,054
- IBU: 35
- Pärm: Saflager W34/70
- Humalad: Challenger, Sabro
Vee koguskokku: 94L
Linnased:
Crisp Chevallier: 14kg
Château Munich: 2,5 kg
Château Crystal 150: 1,4 kg
Crisp Low Color Chocolate: 0,2 kg
Meskimine:
1. Meskimine @68°C 60 min
Keetmine:
Keetmine 100°C juures 90 min
55g Challenger humalaid lisatakse keedu alguses
45g Challenger humalaid lisatakse 45 min möödudes
25g Sabro humalaid lisatakse 10 min ene keedu lõppu
50g Sabro humalaid lisatakse Whirpooli, (10 min)
5 × Château Munich 100g
0.16€
7 × Château Crystal 150: 0,2 kg
0.61€