Vorsti tegemise raamat
Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov
Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.
Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.
Igaühest võib saada vorstimeister!
Toote ülevaated (1)
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Ivar Salk – :
Tegin endale sellest raamatust loetud repsepti järgi elu esimesed verivorstid jõuluõhtuks…. väga suurepärased tulid, soovitan kindlasti see raamat endale soetada🙂