Still Spirits Alfa-amülaas, 12g
Alfa-amülaasi pulbriline ensüüm želatiniseeritud tärklise lagundamiseks (või vedeldamiseks), et saada lühikese ahelaga dekstriine ja lihtsuhkruid enne glükoamülaasiga suhkrustamist ja pärmiga kääritamist.
Piisab kuni 7,5 kg veeldatud tärklise töötlemiseks kuni 25 L kääritamismahu jaoks.
Segamisjuhend:
1. Kuumutage tärklisesubstraadi vedelik keemiseni ja keetke 30 minutit, seejärel lülitage kuumus välja ja laske jahtuda temperatuurini 80 °C või veidi alla selle.
2. Lisage ensüüm ja segage korralikult ning katke seejärel (või hoidke temperatuuril 65–80 °C) ja laske 60 minutit seista.
Pange tähele, et mõned tärklise substraadid, nagu maisitärklis, võib vajada pikemat keemisaega, et tärklis saaks enne alfa-amülaasi ensüümi lisamist täielikult lagundada ja želatiniseerida.
Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.
Toote ülevaated (0)
Tooteülevaateid veel ei ole.