American IPA 20L

Valmistamine:

  • Alkoholi % 6.1
  • OG: 1,060
  • IBU: 56,3
  • Pärm: Safale US-05
  • Humalad: Columbus ja Amarillo, dry hop Mosaiciga

Linnased:
Crisp Finest Maris Otter: 3,5kg
Château Vienna: 1,5 kg
Château Cara Ruby: 0,5 kg

Meskimine:
1. Sissemeskimine @65°C 75 min
2. Kuumutus 76°C 10 min

Keetmine:
Keetmine 100°C juures 60 min
20g Columbuse humalaid lisatakse 30 min möödudes
30g Amarillo humalaid lisatakse 10 min enne keedu lõppu
50g Amarillo humalaid lisatakse Whirpooli, (10 min)
50g Mosaic humalaid dry hop’i, viiendal päeval

1 × Crisp Finest Maris Otter: 0,5kg
0.90
1 × Château Vienna: 0,5 kg
0.76
1 × Château Cara Ruby: 0,5 kg
1.25
1.60
27.60